ECSTATIC DANCE DELFT is elke 2e zondag van de maand op een mooie locatie in Delft met volop gratis parkeergelegenheid. Je vindt ons op de 3e etage van Lijm en Cultuur in het hoge gebouw wat je ziet zodra je de parkeerplaats op rijd of loopt.

ECSTATIC DANCE DELFT is een dansreis die je maakt met enthousiaste dansers. Op verschillende soorten muziek beweeg je en laat je jezelf bewegen.  De dynamiek op de dansvloer is soms rustig, soms stevig en snel en laat je dan weer landen in een meditatieve, stille dans. Je hoeft jezelf alleen maar over te geven aan deze golven. Je kunt de hele ochtend alleen dansen, maar je kunt uiteraard ook contact zoeken in je dans. Wanneer je weer op jezelf wilt bewegen, bedank je de ander en je gaat weer verder. Je kunt helemaal je eigen dans dansen.

ECSTATIC DANCE is een vrije vorm dans. Iedereen kan deze dans dansen en iedereen is daarom ook welkom. Dus om mee te doen hoef je niet alleen maar mooi, slank, lenig, bewust en vrolijk te zijn. Je traan, wildheid, speelsheid, emotie en al het andere is ook welkom op deze dansvloer.

DO YOU HAVE THE DISCIPLINE TO BE A FREE SPRIT

G. ROTH

BEWEEG ZOALS JE WILT

 


WEES RESPECTVOL NAAR ELKAAR

 


VOEL ELKAAR AAN

 


NIET PRATEN

 

 

 

 

 

Find us here

DATUM 

11 december

TIJD

10.30 open

11.00 opening cirkel

13.00 afsluiting cirkel

ENTREE

€ 12,50

LOCATIE

Lijm & Cultuur

Rotterdamseweg 272

Delft

Ecstatic Dance Delft is een onderdeel van Saryo’s Conscious Dance & Embodied Movement en is gevestigd onder de naam Terra Nova. Het is altijd fijn om te laten weten dat je komt, maar het is niet noodzakelijk.

Je kunt mailen naar saryo@kpnmail.nl of eberger@seznam.cz

Feesten

Sfeer proeven

Contact

  • Social Media