OVER DANCE DELIGHT

Dance Delight bestaat al meer dan 17 jaar en heeft zich in verscheidene vormen gemanifesteerd. Het ontstond eigenlijk vanuit het danswerk De Vijf Ritmes van Mati Engwerda en Saryo van Lakerveld en de behoefte vanuit de dansers om elkaar in een ontspannen sfeer en als gelijkgestemden te ontmoeten. Dit ontvouwde zich in maandelijkse feesten. Voor ons was het altijd belangrijk dat de dans het middelpunt zou zijn op deze feesten en niet drank of drugs. met deze intentie groeide dit uit naar een breed, sociaal gebeuren waar ontmoeten, nieuwe mensen leren kennen en dus ook de dans de belangrijkste drijfveren waren voor mensen om te komen.

OVER DANCE DELIGHT

Natuurlijk was het voor ons ook belangrijk om via de Dance Delight activiteiten, mensen enthousiast te maken voor onze cursussen, weekenden en weken. Dit bleek een goede gok te zijn want er ontstond een goede doorstroming.

Jaarlijks zijn er ook twee beachparties die ook lang geleden ontstonden vanuit een vraag om op het strand te dansen. Voor ons was dit een mooie gelegenheid om het dans jaar in juni/juli af te sluiten en weer op te starten in augustus/september. Inmiddels zijn Mati en Saryo hun eigen danspad gaan volgen en werken zij niet meer samen.

OVER DANCE DELIGHT

De feesten van Dance Delight zijn op dit moment op hold gezet, omdat het aanbod zo groot werd dat ook wij te kampen kregen van lagere opkomst. Dance Delight is op dit moment een paraplu van dans evenementen zoals Ecstatic Dance Delft en wat er nog verder geboren gaar worden.

Lijkt het je leuk om meer te gaan doen met de dans, dan heet ik je van harte welkom op mijn andere website Terra Nova.

Feesten

Sfeer proeven

Contact

  • Social Media